Pienestä sitä ihminen tulee onnelliseksi...

Tein eilen yhden skräppisivun

Viikon verran olen järjestellyt tavaroita ja purkanut muutamia laatikoita askartelunurkassani. Eilen vihdoin ASKARTELIN jotakin!! Aloitin uuden albumin johon aion laittaa lapsista yhteiskuvan joka keväältä. Tämä ei toki ole albumin aloitus, vaan tämän vuoden sivu, jolle aion vielä tehdä aukeaman toisenkin sivun kun saan kuvan sitä varten teetettyä. Nyt voin suunnitella ja tehdä Pari ensimmäistä aukeamaa tähän albumiin. Sen jälkeen riittää kun teen aukeaman (tai sivun, jos haluan) vuodessa. Tämä tahti sopii minulle, uskoisin. Ja valmiina albumia on varmasti kiva katsella!

Järjestellessäni tavaroita otin muutamia juttuja sivuun mitä pitäisi saada kokeiltua. Yksi niistä oli card candy-koristeet mitä olen monta pussia ostanut koska ovat halpoja, mutta en ole osannut niitä käyttää. Tässä sivussa laitoin niitä osaksi kukan keskustaa. Priman kukan päällä (kaksi isointa kukkaa) on ensin kuvioleikkurilla leikattu harmaa ympyrä, sitten vaaleanpunainen card candy ja sen päällä pieni puolihelmi. Tähän näitä nyt ainakin voi käyttää, vaikka luovuus nyt ei ihan kukkaansa puhjennutkaan.

Sivun kaunis taustapaperi on KaiserCraftin, se oli ihan pakko heti saada käyttöön kun se löytyi papereita järjestellessä. Kuinka paljon yhdellä ihmisellä voi kuviopapereita ollakaan????? Ja millä ihmeen järjellä niitä voi haluta aina vaan lisää, voiko ne uudet enää olla ihanempia???? Ehtiikö näitä kaikkia yhdessä ihmiselämässä enää käyttämään??

Samaan syssyyn vielä mahtava kiitos SannaS:lle!!!! Voitin upean bloginamun : D Tim Holtzin stanssi ja leimasimet, kukkia, koristeita, glossy accentia, nauhoja, tekstitarroja ja ihana söpöläinen kirahvikortti. KIITOS!!!