Tässä viimeinen pakettini SAY2:lta.

699982.jpg

Eli kuviopapereita, helmiäiskartonkia, vauva-aiheisia koristeita, haaraniittejä, "kiekuraklipsejä" ja koristesydämiä. Nuo oli siis minulle. Neljävuotiaalleni oli alareunassa näkyvä haitari eli ATC korteille tehtyjä kortteja kätevässä korttitaskussa. Korteissa aakkoset ja numerot asiaankuuluvin koristuksin. Tämä oli todella osuva tekele neljävuotiaalle! Kirjaimet kiinnostavat, mutta kaikkia ei vielä tunnista, laskea osaa mutta numeroista tunnistaa vain osan. Kovasti halusi heti eilen lueskella noita kortteja.

KIITOS SAY NÄISTÄ KOLMESTA KUUKAUDESTA JA KAIKISTA PAKETEISTA! Viimeinen paketti oli todella ihana ja pikkuneiti tosiaan innostui uusista korteistaan : ) Niin ja olen jo (sentään) askarrellut lähettämistäsi tavaroista, mutta koska en ollut tuohon ensimmäiseen korttiin itse tyytyväinen niin päätin olla kuvaa julkaisematta...jatkossa yritän olla vähemmän itsekriittinen.

Ja olihan tässä paketissa mukana myös paljastus ---- Minun salainen askarteluystäväni oli Ingridha. Ingridhan blogissa olen käväissyt, mutta en sitä ole varsinaisesti seurannut, ehkä nyt tästä eteenpäin!