Ristiäisonnittelukortti veljen pojalle.

Kortti on iso, noin 19x19 cm. Korttipohjan olen tilannut täältä. Halusin kerrankin tehdä hieman erilaisen kortin. Juhlissa huvitti, äiti oli valinnut samanmallisen korttipohjan, joskin pienempikokoisen. Sattuuhan sitä.

Leimakuva on Elzybellsin, se oli ihan pakko valita tähän korttiin koska halusin käyttää Whiff of Joyn uutta sateenvarjo boordistanssia {IHANA}. Sydänstanssit Quickutz. Tekstileimasin Askartelupuoti Pia. Kuviopaperi Magnolia.

Ihan yksikertainen kortti, mutta miellytti omaa silmää. Kortteja on tullut tehtyä nyt tarpeeseen. Skräppi-intokin olisi kova, jos vaan saisi sitä aikaa... voi olla että tällä viikolla joutuu käyttämään ylimääräistä aikaa kodin siistimiseen. Viime viikko meni itselläni sairastaessa, joten koti on myös sen näköinen, että mitään ylimääräistä ei tehty... heikon olon vuoksi jätin väliin myös Jyväskylän kädentaitomessut, vaikka etukäteen olin muutaman vuoden tauon jälkeen ajatellut pistäytyä. Nyt on olo jo pirteämpi, mutta vannomatta paras... Ottaen huomioon, että meidän perheessä ei ole tervettä päivää nähty joulun jälkeen, olisi mun mielestä jo oikeus ja kohtuus että pysyttäisiin hetki terveenä. Mielellään hyvin pitkäkin hetki : D

Tässä vielä kuva kirjekuoresta, tai sen osasta. Kirjekuori on neliönmallinen, Magnolian love-tausta on leimattu oikeaan reunaan alhaalta ylös asti.

Loppuun vielä yksi mainos...

Papruilutapahtumalle on nyt avattu omat nettisivut. Papruilutapahtuma siis Jyväskylässä lauantaina 28.5.2011.