Jehkotar Cardchallenge sponsori Klemmarikellarista on tämänkin kortin materiaalit. Kuten An myös blogissaan mainitsi, tämä leimakuva sopii kivasti teini-ikäiselle.

Materiaalit:

  • Korttipohja - Bazzill Basics:Dotted Swiss Poolside
  • Kuviopaperi (raidat alhaalla ja nurjan puolen yksivärinen ylhäällä) Fancy Pants: Tiny Wonder
  • Leimakuva In Style: Lizzie
  • Upeat siniset kukat ovat Priman Country Elegance sarjaa
  • Toi tähtinappi on omasta varastosta, mutta ostin sen klemmarikellarista Rauman tapaamisessa. Katsokaapa Avecin turkoosia nappipakkausta täältä. Tuo paketti on minusta valtavan ihana, eikä hintakaan ole paha kun ottaa huomioon mikä valikoima nappeja heti kerralla tulee. Näitä nappeja olen aiemmin käyttänyt esim. tässä kortissa. Nämä värit ovat niin just mun mieleen!!

Tämä kuva on vähän heikko kun unohdin ottaa lähikuvia. Tässä lähempää vielä tuo kehys. Spellbindersin soikiolla (petite) ensin stanssasin ja sitten stanssin avulla piirsin mustan kehyksen. Jonka jälkeen lisäsin samalla Millenium tussilla pisteet reunoille. Tuli mielestäni ihan ok, mutta tätä ajatusta voi ehdottomasti vielä kehittää. Yksi leimakuva tuossa odottaa mihin olen vain sen kehyksen lisännyt mustalla tussilla ja näyttää tosi hyvältä. Väritellessä sitten kehyksenkin voi värittää millä tahansa värillä. Tässä kuvassa väritin kehyksen keltaiseksi, mutta se ei taida kuvassa erottua.

Mukavaa alkanutta viikkoa!