On tullut aika viimeisen Jehkotar CardChallengen! Tämä haasteaika on ollut todella antoisa. Suuri KIITOS siis Jehkottarelle! Luonnokset ovat inspiroineet, samoin haasteisiin osallistuneet kortit. Kiitos myös muille DT jäsenille ja kaikille haasteisiin osallistuneille askartelijoille!

Viimeisenä haasteena on tehdä kortti Tarulle eli Jehkottarelle. Lisähaasteena on lähettää kortti hänelle postitse. Näin Taru saa mukavan muiston menneestä haaste-emännyydestä!

Kun rupesin omaa korttiani tekemään ajattelin vahvoja värejä, punaista ja oranssia. Lisänä halusin käyttää vähän mustaa. Ja tällainen siitä sitten tuli *LOL*

Ei sitten ollenkaan sellainen kun olin suunnitellut!! Tuon tekstin valitsin ensin ja se kai jotenkin ohjasi tuota korttia tähän suuntaan..? Ensi viikolla tämän kortin myötä lähtee minun lämpimät kiitokset Jehkottarelle tästä inspiroivasta korttihaasteen ajasta!

Kortin perhoset on leimattu ja leikattu Martha Stewartin kuvioleikkuri + leimasin setillä. Aika kiva setti tällaiselle perhosfanille.

Oikein valoisaa ja ihanaa viikonloppua teille kaikille!