Tässä tämän viikon saalis
Hero Artsin leimasinsetit jotka tilasin marraskuun lopulla...sain ylimääräisen My sentiments exactly leimasinsetin kun kesti niin kauan.
1375558.jpg

Finnstamperilta tuli eilen tällaista, eli tekstileimasimia (tekstileimasimia EI voi olla liikaa), uusi peittävä valkoinen geelikynä (ettei lopu kesken jonkun tärkeän jutun..), nauhoja sekä MM väripaletti värien sekoittamista varten.
1375557.jpg

Eilen pääsin yksin kaupungille. Jyväskylän taide-ja kehyskeskuksesta (Kauppakatu 21) ostin kolme uutta Copic tussia sekä vesiväri- ja piirustuspaperia. Askartelupuoti Piassa kävin pitkästä aikaa. Upeita oli uudet nauhat! Minä valitsin kahta erilaista, muitakin kauniita oli, mutta osa vähän liian hempeitä minun makuun. Ihania varmasti esim. hääkutsuja suunnitteleville. Nuo nauhat eivät kuvassa pääse oikeuksiinsa, jospa saisin niitä kortissakin käytettyä... Lisäksi muutama kartonki sekä ihana koristerasia (upeat värit!).
1375556.jpg

Askartelupuoti Piaankin oli tullut NIITÄ VersaFine musteita mustana, ruskeana ja harmaana. Ensi viikolla hyllyille pääsee myös Prima kukkia IHANISSA väreissä (näin ne kun kävin, mutta olivat vielä hinnoittelematta). Muitakin scrapbook juttuja oli paketissa mikä oli juuri saapunut...