Minä en ehtinyt tekemään DT korttia tänään ilmestyneeseen Jehkotar Cardchallengeen, mutta torstaihin on aikaa osallistua kaikilla. Haasteena on kukkaruukkukortin teko, ja palkintojakin jaetaan neljä kappaletta!

Toivottavasti teillä muillakin on ollut antoisa joulu. Meillä vietettiin eilen mukava päivä anoppilassa. Tänään olemme poikkeuksellisesti nautiskelleet joulupäivästä kotona oman perheen kesken, syystä että kaksi lapsista oli eilen yli 38 asteen kuumeessa. Tänään enää keskimmäisellä oli lämpöä. Ulkoilemaan ei toki päästy, mutta muuten päivä kului mukavasti joululahjoja tutkien. Esikoinen innoissaan opetteli Nintendo Wiin Resort pelejä : )

Mainitsin tuossa joulupostauksessa, että en ollut ehtinyt postailemaan kuten olin ajatellut. Tässä siis vielä muutamia joulukortteja...nämä kaikki lumiukkoaiheisia.

Kaksi viimeistä kuvaa sisällä otettuja, valitan. Alimmassa kortissa on käytetty uutta Marthan boordileikkuria Double loop. Lumiukkojen kanssa käy tietenkin kivasti lumihiutaleet, nämä valkoiset stanssatut ovat äidin Sizzlits stanssilla. Kimaltavat hiutaleet, joissa tähti keskellä olivat jääneet Askartelu Sinisiiven JCC DT paketista. Leimasimen ostin keväällä tai kesällä alesta. Se on Whiff of Joyn, ja tykkään siitä tosi paljon.

Sitten vielä vilkaisu sisäsivulle. Nopeutin korttien kirjoitusta tänä vuonna Finnstamperin tekstileimasimella, ja lisäsin itse vain allekirjoitukset.

Takasivulta näki, että kortti oli itse tehty. Leiman lisäksi myös musteesta ainakin näissä korteissa, joissa tausta oli itse tehty. Niinhän se on, että rapatessa roiskuu, eikä minun mielestä haittaa : )