Lauantaina koittaa vihdoin Papruilutapahtuma Jyväskylän A-salilla!

Tapahtuma on avoinna klo 11-18 la 28.5.2011. Sisäänpääsymaksu 7€. Pöytäpaikan (15 € ) voi varata askartelua varten, katso ohjeet täältä. Lisätietoja voit lukea tapahtuman blogista. Jos olen pysynyt mukana laskuissa, askartelukauppoja tapahtumassa on mukana seitsemän kappaletta.

Jos olet ulkopaikkakuntalainen, Jyväskylän kaupungilla on hyvä karttapalvelu.

Jos tulet omalla autolla, tässä omat vinkkini:

Parkkipaikat keskustassa ovat maksullisia, joten itse suosin parkkitaloja. Lähimmät parkkitalot ovat Väinönkadulla P-asema ja Ilmarisenkadulla P-kolmikulma. Muitakin lähistöllä on. P-sokos muuttuu kalliiksi (2 € per 50 min) jos oleskelet siellä yli 100 minuuttia.

Jos haluat koko päivän parkkeerata, edullisin paikoitusalue keskustassa löytyy Yliopistonkadun varresta, harjun kupeesta. Sisäänajo ko parkkialueelle tapahtuu kartalta katsoen Gummeruksenkadulta hieman oikealle, alue on rinteessä (tietä korkeammalla). Ihan varma en voi taksasta olla, mutta ennen ainakin siinä sai pysäköidä koko vuorokauden 3,50 € hinnalla. Varaudu myös siihen, että tämä alue saattaa olla täynnä, ellet ole hyvissäajoin liikkeellä

Itse tulen paikalle ostoksille ja askartelemaan (skräppäämään todennäköisesti). Tarkoitus on viipyä paikalla koko päivä : )

Nähdään lauantaina!