Jihuu!! Suomi on saanut oman suomenkielisen korttihaasteblogin! Blogin emäntänä toimii Jehkotar.

Tämän päivän ensimmäinen haaste näytti tältä. Lisähaasteena oli käyttää kortissa nappeja.
1450166.jpg

Ja minun korttini on tässä.
1454648.jpg

Aika hidasta oli tämä minun toiminta...näin luonnoksen jo kaksi päivää sitten. Nyt kun vihdoin sain kortin valmiiksi, oli kaksi nopeaa jo tänään tehneet korttinsa. Minä jäin pähkäilemään noiden koristeiden kanssa...nyt olen muuten tyytyväinen, mutta Primakukat näyttävät vähän väärän sävyisiltä, ainakin tuo keltaiseen päin kallellaan oleva.

Leimakuva Magnolian, tekstileima Finnstamperin. Lumihiutaleleikkuri Fiskars, kukkaköynnösstanssi Cuttlebug. Sininen paperi sekä napit Basic Greyn Peripheria, vaalea paperi BG Figgy pudding. Että hyvää joulunodotusta vaan kaikille : )

Jehkottaren korttihaastesivuille tulee joka perjantai uusi korttiluonnos, josta voi muokata mieleisensä kortin. Viikko on aikaa vastata haasteeseen. Kortti voi olla minkäkokoinen tahansa ja sen voi toteuttaa haluamallaan tekniikalla. Korttiluonnokseen voi sisältyä lisähaaste, mutta sitä ei toki ole pakko toteuttaa. Kun käyt lisäksi linkittämässä kyseisen luonnoksen postaukseen oman korttisi linkin, niin voidaan kaikki käydä kurkkimassa kuinka erilaisia kortteja samasta luonnoksesta voi saada!