1569229.jpg

Haluaisitko tehdä itse tällaisia pieniä lahjapussukoita? Jos vastauksesi oli kyllä, haluat siis uuden Sizzix Bigz Extra Long - Bag W/Scallops stanssin. Stanssi on todella iso, noin 15x35 cm ja painaa myös jonkin verran. Tilasin oman stanssini jokin aika sitten Glitter Potista.

EDIT: Kiitos tarkkaavaisille lukijoille! Tämä stanssi todella sopii käytettäväksi myös Cuttlebug laitteessa, ja siinä juuri itse sitä käytin. Etrassa kävin leikkuuttamassa 15x35 cm kokoisia 3mm paksuja leikkuulevyjä iskunkestävästä pleksistä. Heidän hinnoittelu noissa leikkuutavaroissa on ailahtelevaa, mutta edullisemmaksi kuitenkin tulee kuin viralliset leikkuulevyt.

Tositoimiin tämä stanssi pääsi kun reilu viikko sitten juhlittiin viisivuotissynttäreitä. Valitettavasti olin kuitenkin tavoilleni tunnollinen ja kokosin viimeisiä pusseja sekä koristelin ja täytin niitä kiireessä tunti ennen juhlia! Erilaisen ilmeen olisi pusseille saanut leikkaamalla vaikka etupanelin kuviopaperista. No, ehkä ensi kerralla : )

Stanssi leikkaa kolme osaa. Pitkä liuska taitetaan niin että siitä tulee pussin etuosa, pohja, takaosa sekä koristeläppä. Erikseen leikkautuu kaksi "kylkikappaletta". Pussi valmistetaan siis liimaamalla palat reunoista yhteen. Pussin koko on koottuna noin 9,5 x 6 x 4 cm.

Juhlissa vieraat saivat pussit onginnasta. Pussin sisältä löytyivät karkkiaski, pieni Smarties rasia sekä esikoisen askarteluyllätys.

1569236.jpg

Lastensynttäripussien lisäksi aion tehdä näitä pussukoita myös viime vuonna tekemäämme joulukalenteriin. Vinkatkaa ihmeessä, jos joku muu käyttötarkoitus tuli mieleen tätä lukiessa!!