Taas on taustatyötä tehty korttien eteen, stanssailua ja kuvioleikkuuta. Yksi kortti eilen valmistuikin, tämän tein ihan fiiliksen mukaan ilman aavistustakaan mihin tarkoitukseen.

Ja vähän lähempää

Tässä kortissa muutamaa uutta leimaa testailin. Art Journeyn leimasimia ovat reunan ruudukkoleimasin ja puuna käytetty sydänpalloleimasin. Puun rungon leikkasin itse jämäkumista, ja leimasin pallon päälle. Tekstileima on Stempelkellerin. Fiskarsin boordileikkurilla leikattu pätkä löytyi jämälaatikosta.

Neiti touhukas oli tänään kaverin synttäreillä. Lahjan kanssa juhlakalu sai seuraavanlaisen kortin

Minusta tämä oli kiva. Hienosti mielestäni kortissa on huomioitu se, että vastaanottaja oli poika. Takakanteen oli kyllä piirretty yksi kukkakin. Etukannen juna on sellainen tiimarin puukoriste.

Yritän parin päivän sisään saada postattua jutun uusistan kuvioleikkureista, mitä on tullut haalittua... vinkiksi jos jonkun muunkin mielestä on välillä vaikea valita oikeanlaista leikkuria. Meidän viisihenkisessä perheessä on kuitenkin vain yksi tietokone ja tällä kertaa on täällä mies jonottamassa vuoroaan joten oikein rattoisaa viikonlopun jatkoa!