Ei taaskaan ole uusia kortteja esittää, huoh. Aika on mennyt kaikkeen muuhun, kuten shoppailuun : D Tiimarissa oli siis perjantaina hinnankarkauspäivä, jos_nyt_joku_ei_sitä_tiennyt. Käytiin toki säästämässä -40%
1338933.jpg
Aika kassillinen tavaraa. Paljon nauhoja, yksi kansio + paperit setti, lisätaskuja 12x12 kansioon jne. Vasemalla näkyvä pääsiäiskorttipakkaus ostettiin esikoiselle.

Sain juuri leimattua omat kuvani Tarun (Jehkotar) leimakuvavaihto IIseen. Aika urakka oli leimata 160 kuvaa, ilmassa oli aika ajoin suuren urheilusuorituksen tuntua, heh (ensi yönä katselen varmasti Filur-unia). Nyt voin siis huoahtaa ja odottaa vaihdon hedelmiä. Kävin taas kurkkaamassa muutamaa vaihtoon osallistuvaa leimakuvaa...innolla jo odotan!! Tulossa on tosi ihania leimakuvia!

Muutakin kivaa odotettavaa minulla on, hhmmm hhhmmm : D Sugar Nellie leimasinten pitäisi saapua ensi viikolla. EN MALTTAISI ODOTTAA!!! Ihania, ihania, ihania! Samaan hengenvetoon myönnän että liikaa on tullut shoppailtua ja yritän hillitä itseäni. Mitään en voi kuitenkaan luvata, eli ostolakkoon en edelleenkään rupea. Olen miettinyt kuukausibudjetin asettamista, mutta estäisikö se kuitenkaan minua ostamasta jos jotakin uutta ja ihanaa TÄYTYISI saada??? En usko, joten yritän vain hillitä. Piste. Uudet Magnoliathan varmaan tulee pian nettikauppaan...mutta niitähän ei tarvii tilata. Varsinkaan kun se klubipaketti on tulossa, tosin Magnolian tuntien, se ei ihan ensi viikolla ole vielä luukussa... KORJAAN, UUDET MAGNOLIAT OVAT JO ENGLANNINKIELISESSÄ KAUPASSA.