Kovasti olen yrittänyt joulukortteja tehdä, mutta olen aika huono tekemään nopeita kortteja mitä nyt viimetipassa tarvittaisiin. Kymmenisen korttia vielä jos ehtisi... Tänään on ääni ollut ajoittain ihan kadoksissa (flunssa vaivaa siis edelleen), ilmeisesti sen takia että valvoin viime yönä yhteen joulukorttien kanssa. Ja vaikka eilen siis monta tuntia askartelin, niin unohdin tehdä tämän päivän Jehkotar haasteen... nyt se varmasti jää tekemättä koska näillä joulukorteilla on tosiaan jo niin kiire!

Tässä kaksi sinisävyistä näytille

2140353.jpg
Lumiukko leimasin on esikoisen Nellie Snellen lumiukko setistä, taustan lumihiutaleleimasimet Magnolian ja tekstileimasin Taitopuoti Paperinauhasta. Taustassa käytetty Cat's eye musteita. Ribbon slide stanssi Provo Craftin ja lumihiutalestanssi Quickutz. Lumihiutalehaaraniitti Tiimarista.

2126196.jpg
Tämä kortti ei valmiina näyttänyt ihan siltä mitä olin kuvitellut. Noooh.... Joulukuusi neliössä- leimasin, taustan kiekura sekä tekstileimasin Hero Artsin samasta polymeerisetistä. Kuviopaperi Dovercraftin winter wonderland lehtiöstä (6x6). Kuusi on väritetty tusseilla. Stanssit nestabilities.