Inspiroidu haasteessa tällä viikolla aiheena kuvakollaasi. Tämä oli NIIN mun juttu, koska kuvia on usein paljon, ja on vaikea valita mitä niistä käyttää.

Tälle aukeamalle mahtui nyt kaikki teetetyt kuvat viime kesän lomareissulta Ikaalisten kylpylään ja Ti ti nallen taloon. Ti ti nallen taloa suosittelen kaikille lapsiperheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia!!! Ihana paikka.

Ja sivut yksitellen

Anteeksi huono valo kuvissa, yläosan värit ovat oikeasti ihan yhtä hyvät kuin alaosan. En huomannut heijastusta kuvatessani.

Leiskan tekstit olen kaikki tulostanut Safmat kalvolle ja lisännyt sivuun. Tosi kivalta tuo kalvo tuntui käyttää. Vasemman sivun sanat ovat tietysti Ti ti nalle laulusta, ne meillä osataan hyvin. Marraskuulle on jo liput taas Ti ti konserttiin tänne Jyväskylään, joskaan esikoinen ei enää sinne lähde mukaan.

Koristeita näihin sivuihin en paljon laittanut kun kuvista sivut täyttyivät. Valmiita tarraboordipätkiä tuli kolme, kolme sydän-eyelettiä ja yksi aurinko-eyelet. Taustakartonkeihin (valmiiksi keltaiset ja kuviolliset) leimasin esiin jääneisiin kohtiin kahdella erilaisella pitsileimasimella (Miy Mind's Eye).