Mietin mitä kirjoittaisin otsikoksi, mutta loppupeleistä voisi olla tylsää jos otsikko olisi "kiirettä pitelee, osa 48". Eli ei askarteluja toistaiseksi : (  Toivon että talonrakennuskiireet helpottavat tämän alkuhässäkän jälkeen. Mutta voin tietysti olla väärässä. Nyt on kuitenkin rakennuslupa jo takataskussa

Jotain ihan pientä olen ehtinyt shoppamaan, kuten Pammun ja Merjan uuden leimasinsetin, jota saa ostaa/varata Heinikasta. Glitter Potista tuli pieni tilaus, perusvaraston täydennyksiä lähinnä. Ja tämä, eli fanitan!

Kassi on reilu 30x30 cm ja se pääsikin heti käyttöön kun oli sukulaisia anoppilassa niin laitoin kassiin oman 30x30 albumin ja pikkuneidin A4 kokoisen albumin ja kassi olalle. Hinta 2 puntaa.

Ihania, ihania askartelutapahtumia on taas tulossa!!

Intohimona skräppäys tapahtuma järjestetään ensi vuonna toista kertaa ja tapahtuman paikaksi on valittu Ikaalisten kylpylä. Itse en valitettavasti lähde sinne mukaan, mutta tämän vuoden tapahtuman perusteella voin suositella! Tapahtumaan voi osallistua sekä skräppääjät että kortintekijät. Syy miksi en mukaan lähde on se taloprojekti. Vannomatta tietysti paras, mutta maaliskuussa uskon jo täysillä keskittyväni uuden talon valmistumiseen ja muuton valmisteluun.

Leimailutaivas järjestetään myös uudemman kerran ensi vuonna. Kaiken takana on taas Taava. Leimailutaivas jäi tänä vuonna käymättä, joten vankka aikomus on ensi vuonna se kokea. Leimailutaivas järjestetään Rajakylän koululla Vantaalla 6.2.2010.

Ja nyt kaikki askarteluun kykenevät uuden Jehkotar Cardchallenge haasteen kimppuun, jonka löydät täältä. Niin, ja huomennahan se on se maailmanlaajuinen korttiaskartelupäivä! Juhlia kannattaa tietysti askartelemalla : ) Minä tosin hoidan lapsia koska mies on viikonlopun reissussa, mutta saatetaanhan me tyttöjen kanssa askarrella!