Mukaan P*skikseen pitkästä aikaa!

Skräppisivu koossa letter. Sivu on valkoinen, pinkki reuna vain kuvaustausta.

P*skiksessa haasteena oli 1 boordileikkuri, 2 niittiä ja 3 nappia. Napit noita pieniä pilkullisia joita rakastan, sinisiä tällä kertaa. Niitit ovat kulmissa pitelemässä kukan heteitä kulmakoristeina ja boordileikkurilla suikaleet ylhäällä ja alhaalla sinisestä kuviopaperista.

Kaksi viikkoa. Kaksi viikkoa on mun kipuraja. Jos en kahteen viikkoon ole saanut askarrella, täytyy asia korjata. Tämä työ oli siis taideterapiaa ajankohtaisesta aiheesta.

Aloitin työt marraskuussa äitiysvapaiden jälkeen. Mulla ei ole omaa työpaikkaa, teen keikkatöitä. Mulla on kolme ammattia. Ammatti-identiteetti tuntui olevan kadoksissa kotivuosien jälkeen, onneksi nyt koen löytäneeni sen taas! Aika kiireistä on ollut kun on käynyt töissä ja samalla yrittänyt myös panostaa työnhakuun. Harrastuksista valitettavasti joutuu tässä tilanteessa välillä tinkimään. Yritän silti pitää harrastuksista kiinni kynsin hampain, koska ne tuo niin paljon iloa ja energiaa elämään!

Tän leiskan aiheena on siis pohdinta, mikä mahtaisi olla se mun unelmatyö. Mikä olisi se juttu, mitä haluaisin tehdä pitkään, minkä eteen olisin valmis tekemään töitä, ja minkä eteen teen jo töitä työhakemusten muodossa. Edellisen kuvauksen täyttäviä työpaikkoja on paljon. Sen takia varmaan pohdintaa kaipaankin, koska mua kiinnostaa niin monet jutut...

Leiska on tehty valkoiselle kartongille. Ensin maaleilla sotkien ja maskaten, lisätty lehtileikkeet ja päällystetty hieman laimennetulla gessolla. Sen jälkeen otsikko, koristeet ja taas vähän maalia. Keksin mennessäni kivan tavan tehdä maaliroiskeita. Otin punaisen Glimmer glam maalin, roiskin sitä paperille, lisäsin vielä siveltimen väärällä päällä pikkuruisiakin pisteitä. Heti tämän jälkeen painoin niiden päälle kopiopaperin, joka levitti maalipisteet roiskeen näköisiksi. Aiemmin kun olen yrittänyt maalilla tehdä roiskeita, ongelmana on ollut se, että maalipisteistä tulee niin pieniä. Maalia voi mahdollisesti levittää vastaavasti, mutta tuo Glimmer glam on niin juoksevaa, että se ainakin leviää tosi helposti.

Nyt on siis uusi askarteluvuosi korkattu : D